Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Ηττήθηκε με 62-65 ο Αίας Οινιάδων από τον Άτλαντα Πρέβεζας


Συγκλονιστικό παιγνίδι έγινε το Σάββατο στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.
Συγκρούστηκαν οι δύο από τους τρεις πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.,  ο Αίας Οινιάδων και ο Άτλας Πρέβεζας. Ο νικητής θα κέρδιζε και το εισιτήριο για την Α1 αφού απομένει μόνο μία αγωνιστική.
Η ομάδα της Πρέβεζας μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και παίζοντας περισσότερο ομαδικά κατάφερε να αιφνιδιάζει την ομάδα του Αίαντα, που αντέδρασε όμως  αμέσως ανατρέποντας τη διαφορά και δείχνοντας ότι μπορεί να κερδίσει το παιγνίδι , αφού προηγήθηκε ακόμα και με 13 πόντους.  Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Πρέβεζα άρχισε με υπομονή  να μειώνει τη διαφορά, έχοντας καλές άμυνες και περισσότερη κίνηση, σε αντίθεση με τον Αίαντα οι παίκτες του οποίου έκαναν τραγικά λάθη.
Στα κρίσιμα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα, οι παίκτες των Οινιάδων με βιαστικές επιθέσεις, έχασαν σίγουρα καλάθια και έδωσαν το δικαίωμα στον Άτλαντα να στείλει το παιγνίδι στην παράταση. Εκεί η Πρέβεζα παίζοντας ψύχραιμα κέρδισε το παιγνίδι με 62-65 και  πανηγυρίζει ουσιαστικά την άνοδο στην Α1.
Από το Άτλαντα διακρίθηκαν οι Παρούσης, Ζήσης, Κάρτσακας και Γάκης ενώ από την ομάδα των Οινιάδων οι Κολοβάκης, Καστανάς, Καρανίκας και Κούσουλας.
Δεκάλεπτα: 11-15,  19-11, 21-14, 9-20, παράταση 2-5.
Αίας Οινιάδων (Μαυράκης): Κοκκοτός 2, Μπουμπούτσαρης, Κουτσόπουλος, Κούσουλας 11, Τσικνιάς 1, Καρανίκας 10, Τόλης 4, Κολοβάκης 15(1), Καστανάς 13(2), Ντίνος, Παπαχρήστος 4, Μιμής 2.
Άτλας Πρέβεζας (Στρακαντούλας): Παρούσης 16(4), Παπουτσής 2, Ζήσης 17(1), Γάκης 12(1), Κάρτσακλας 14(1), Λάππας, Φίλος, Σκλαβενίτης, Στρακαντούλας, Σταυρίδης, Ζιώγας 2, Τέφας 2.
Άριστη η διαιτησία των Μητσόπουλου, Σταθόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: