Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου - Π.Α.Σ. Ναυπάκτου 52-48 στο παιδικό ΕΣΚΑΒΔΕ

Οι αγώνες μεταξύ Λόρδου Βύρωνα και Π.Α.Σ. Ναυπάκτου για τα παιδικά πρωταθλήματα έχουν πάντα τα χαρακτηριστικά ντέρμπι. Δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα και το σημερινό παιγνίδι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Η ομάδα της Ναυπάκτου προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή με ένα σερί 9-1.
Γρήγορα όμως αντέδρασε ο Λόρδος Βύρων και με 14 συνεχόμενους πόντους από τον Γιώτη προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 14-12. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τη Ναύπακτο να προηγείται με 24-26 με συνεχές σκοράρισμα από τον Θεοδώρου και τον Κοτίνη.
Ξανά ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο με 40-36. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δόθηκαν δυνατές μάχες, σε αθλητικά πάντως πλαίσια, κάτω από τα καλάθια και από τις δύο ομάδες που διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη την οποία κέρδισαν τελικά οι αθλητές του Λόρδου Βύρωνα με 52-48.
Από τον Λόρδο Βύρωνα διακρίθηκαν οι Γιώτης, Μαϊόβης, Ασημακόπουλος και Καππές ενώ από τον Π.Α.Σ. οι Θεοδώρου, Κοτίνης, Γκρέκας και Κυρίτσης. 
Λόρδος Βύρων (Γρατσινόπουλος): Μαϊόβης 10(2), Αρβανίτης, Ασημακόπουλος, Λεονάρδος, Ρόμπολας Α., Ξουργιάς Α., Γιώτης 29(1), Καππές 7, Ρόμπολας Ε., Πάσσιος 4, Κανάς, Λουκόπουλος.
Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κοτίνης 7(1), Δούρος, Στούμπος, Θεοδώρου 15, Αγγελόπουλος, Σίψας 2, Κυρίτσης 6(1), Γκρέκας 9, Αλεξανδρής, Δημόπουλος 2, Καπετανάκης 6, Νούλας 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: