Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι Ακαδημίες του «Λόρδου Βύρωνα» φιλοξενήθηκαν από τον Παναθηναϊκό

Μια θαυμάσια εμπειρία έζησαν την περασμένη Κυριακή 21-11-2010 οι πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες μπάσκετ του "Λόρδου Βύρωνα" Μεσολογγίου.
Προσκεκλημένοι επίσημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρακολούθησαν στο ΟΑΚΑ τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Καβάλας.
Στο ημίχρονο του αγώνα οι μικροί αθλητές του φωτογραφήθηκαν με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και παρέλαβαν δώρα από τους εκπροσώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού.


Ο πρόεδρος του "Λόρδου Βύρωνα" κ. Δημήτρης Ρεπάσος ευχαρίστησε τους παράγοντες της ομάδας του Παναθηναϊκού για την άψογη φιλοξενία και παρέδωσε στον Φραγκίσκο Αλβέρτη αναμνηστικό από το Μεσολόγγι.

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Οι Ακαδημίες του «Λόρδου Βύρωνα» στο ΟΑΚΑ φιλοξενούμενες του Παναθηναϊκού


Δύο λεωφορεία αναχώρησαν σήμερα το μεσημέρι από το Μεσολόγγι για το ΟΑΚΑ, μεταφέροντας τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών του Λόρδου Βύρωνα Μεσολογγίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Καβάλας. Τους μικρούς μπασκεμπολίστες με τους συνοδούς τους θα φιλοξενήσει στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία ανήκουν και τα συγχαρητήρια για την θαυμάσια πρωτοβουλία.

Εγγραφές στις Ακαδημίες Μπάσκετ στο Μεσολόγγι


Ο Γυμναστικός Σύλλογος "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" Μεσολογγίου συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2002 με τις ακαδημίες μπάσκετ αγοριών - κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων ηλικίας 7-12 ετών,
έχοντας στόχους:
α) Την εκμάθηση όλων των στοιχείων και των μυστικών της ατομικής τεχνικής και τακτικής του αθλήματος.
β) Την πολύπλευρη ψυχοσωματική ανάπτυξη μέσω του μπάσκετ
γ) Την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος συνεργασίας και υλοποίησης στόχων
δ) Την εξέλιξη και ομαλή μετάβαση των αθλητών-τριών στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες γίνονται καθημερινά στα τηλέφωνα 2631027290 & 2631051644 και ώρες 09:00 - 13:00 καθώς και Σάββατο και Κυριακή ώρες 10:00 - 12:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου.
Λειτουργούν επίσης τμήματα και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. στις παρακάτω κατηγορίες:
ΠΡΟΜΙΝΙ (αγόρια ηλικίας 12 ετών)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κορίτσια ηλικίας13-14 ετών)
ΜΙΝΙ (αγόρια ηλικίας 13-14 ετών)
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κορίτσια ηλικίας15-16 ετών)
ΠΑΙΔΩΝ (αγόρια ηλικίας 15-16 ετών)
ΕΦΗΒΩΝ (αγόρια ηλικίας 17-18 ετών)
ΝΕΑΝΙΔΩΝ ((Κορίτσια ηλικίας17-18 ετών)
ΑΝΔΡΩΝ (χωρίς όρια ηλικίας)
ΓΥΝΑΙΚΩΝ (χωρίς όρια ηλικίας)