Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αίας Οινιαδών - Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου 61 - 56

Με διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο παρουσιάστηκαν ο πρωτοπόρος Αίας Οινιαδών και ο Λόρδος Βύρων, στο τοπικό ντέρμπι που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου για το πρωτάθλημα Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αίαντα, επιβάλλοντας  το παιγνίδι τους με εύκολα καλάθια και δύο τρίποντα του Κουφού, απέναντι σε έναν υποτονικό και απελπιστικά αργό Λόρδο Βύρωνα, προηγήθηκαν με 19-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Λόρδος Βύρων προσπάθησε να ανασυνταχθεί βελτιώνοντας την άμυνά του, αλλά ο εκνευρισμός και μια απερίσκεπτη ενέργεια του Καραντινού (απώθησε τον διαιτητή και αποβλήθηκε) έφεραν τον Αίαντα να προηγείται μέχρι και 18 πόντους για να τελειώσει το ημίχρονο με 39-23. Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του παιγνιδιού άλλαξε αφού ο Λόρδος Βύρων βελτιώθηκε και με γρήγορες επιθέσεις και καλές άμυνες έφτασε μέχρι την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προηγηθεί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έγινε μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εκεί μέτρησε η εμπειρία των παικτών του Αίαντα  οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν το παιγνίδι  με 61-56.
Από τους νικητές διακρίθηκαν οι Κουφός, Καστανάς, Κούσουλας και Κολοβάκης, ενώ από τον Λόρδο Βύρωνα οι Ξουργιάς, Βασιλείου, Σιούλας και Δαρδάνης.
Τα δεκάλεπτα:  19-8, 20-15, 9-20 και 13-13
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αίας Οινιαδών(Μαυράκης): Κοκοτός 6, Μπουμπούτσαρης, Κουφός 16(3),  Κουτσόπουλος,  Τσικνιάς 4, Καρανίκας, Τόλης 4, Κολοβάκης 6, Καστανάς 12, Ντίνος, Παπαχρήστος 2,  Κούσουλας 11
Λόρδος Βύρων (Τσακαλίδης):  Ξουργιάς 8, Δαρδάνης 1,  Μεϊντάνης 8(1), Σιούλας 6(1), Καραντινός 8, Γιώτης 3, Βασιλειάδης, Μαϊάκης, Ξηρός 5, Καπνίσης, Βασιλείου 17, Δάλλας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής Α2 ανδρών είναι: 
ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ – Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
0 - 20 (α.α.) 
ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ. – ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ
68 - 39 
Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ – ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ
57 - 32 
ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ – Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
68 - 53 

Δεν υπάρχουν σχόλια: