Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ήττες για το Λόρδο Βύρωνα

Σαββατοκύριακο με τρεις ήττες για τις ομάδες του Λόρδου Βύρωνα Μεσολογγίου.
Το Σάββατο στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα ΜΙΝΙ 98 οι "μικροί" έχασαν από τον Πήγασο με 75-61, παίζοντας στο τέταρτο δεκάλεπτο χωρίς τέσσερις παίκτες της βασικής πεντάδας που αποβλήθηκαν με 5 φάουλ!
Το Σάββατο επίσης για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών η ομάδα μας ηττήθηκε στο Μεσολόγγι από τους Αετούς Πέρδικας με 69-65. Το παιγνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Λόρδο Βύρωνα αφού προηγήθηκε με 21-10 στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια η ομάδα των Αετών κατάφερε να "γυρίσει" το παιγνίδι, κυρίως με τα εύστοχα τρίποντα του Κατσή που πέτυχε 31 πόντους, αλλά και την αστοχία των παικτών του Μεσολογγίου στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Την Κυριακή στο ΔΑΚ Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό παιγνίδι μεταξύ των εφήβων του Λόρδου Βύρωνα και του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη πόντο-πόντο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να κερδίσει τελικά η ομάδα της Ναυπάκτου με 56-53 παίρνοντας και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: