Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παίδες του Λόρδου Βύρωνα με ήττα στα Γιάννενα

Δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων οι παίδες του Λόρδου Βύρωνα και ηττήθηκαν σήμερα στα Γιάννενα με 65-54, ολοκληρώνοντας τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Η ομάδα του Μεσολογγίου ταξίδεψε στα Γιάννενα με οκτώ μόνο παίκτες και  … υπηρεσιακό προπονητή. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να είναι μέσα στο παιγνίδι για τρία δεκάλεπτα. Δύο φορές πλησίασε στο σκορ και μάλιστα κάποια στιγμή προηγήθηκε. Όμως η γρήγορη φθορά με φάουλ των ψηλών και μια άτυχη στιγμή του Μαϊόβη (αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα) έδωσε τη δυνατότητα στους ψηλούς του Α.Γ.Σ.Ι. να επικρατήσουν κάτω από τα καλάθια και να πάρουν τη διαφορά με εύκολους πόντους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Λόρδος Βύρων,  μετά την αποχώρηση με 5 φάουλ των ψηλών Ξουργιά και Πάσσιου είχε μόνο πέντε παίκτες !
Από την ομάδα των Ιωαννίνων διακρίθηκαν οι Μάντζιος, Θειακός, Τζάνης και Τσακανίκας ενώ από το Λόρδο Βύρωνα οι Γιώτης, Καππές, Ρόμπολας Ε. και Ασημακόπουλος.
Δεκάλεπτα : 16 – 10 ,  14 – 13, 15 – 14 , 20 – 17
Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Λόρδου Βύρωνα έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές του ΑΓΣΙ και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια.
Επίσης ευχαρίστησαν τους παράγοντες του ΑΓΣΙ για τις πρώτες βοήθειες που έδωσαν στον τραυματισμένο συμπαίκτη τους, που ευτυχώς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες απέφυγε τα χειρότερα.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης – Κοντός) : Τζάνης 7 (1), Μπέλλος , Φίτσας 1, Καραμπίνης Σ.  5, Βαρδάκης , Παππάς , Τσοτσόλης 2, Τσακανίκας 3, Θειακός 14 (1) , Καραμπίνης Κ, Μπουρδούκης 2, Μάντζιος 31.
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ (Ξουργιάς) :  Μαϊόβης 2, Ασημακόπουλος, Ρόμπολας Α. 1, Ξουργιάς Α. 3, Γιώτης 26 (2), Καππές 10 (2) , Ρόμπολας Ε. 10, Πάσσιος 2.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Θεοδοσίου και Μητσόπουλου.
Άψογη ήταν και η φιλοξενία της ομάδας μας από τους ανθρώπους του ΑΓΣΙ και τους ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: