Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ηττήθηκαν στην Λευκάδα οι παίδες του Λόρδου Βύρωνα

Πολύ καλό παιγνίδι έγινε σήμερα στο κλειστό της Λευκάδας, μεταξύ της ομάδας παίδων της Δόξας και του Λόρδου Βύρωνα. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο δεκάλεπτο δόθηκε σκληρή μάχη πόντο-πόντο. Η Δόξα κατάφερε να αιφνιδιάσει στο δεύτερο δεκάλεπτο και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 25-17, αφού οι παίκτες του Βύρωνα έχαναν σε βιαστικές επιθέσεις σίγουρα καλάθια. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ο Λόρδος Βύρων "γύρισε" το παιγνίδι, αφού βελτιώθηκε και στην άμυνα και στην επίθεση, παίρνοντας ελαφρό προβάδισμα στο σκορ. Όμως στο κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο οι παίκτες της Δόξας απάντησαν στη ζώνη με τρία τρίποντα και κέρδισαν τελικά το παιγνίδι με 54-48.
Δεκάλεπτα: 10-11, 15-6, 7-16, 22-15.
Δόξα Λευκάδας (Κοσμάς): Πολίτης, Γρηγόρης, Κορφιάτης 4, Κατωπόδης 25(2), Γεωργάκης 2, Λιόλιος 3, Κονιδάρης, Σταύρακας 11(1), Καραπιπέρης 4, Κοψίδας Α., Κοψίδας Τ. 4, Κότσιφας 1.
Λόρδος Βύρων (Γρατσινόπουλος): Μαϊόβης 3(1), Αρβανίτης, Ασημακόπουλος 5(1), Λουκόπουλος, Ρόμπολας Α.,Ξουργιάς Α. 5, Γιώτης 25(2), Καππές 4, Ρόμπολας Ε. 2, Πάσσιος 2, Κανάς 2, Λεονάρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: