Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ηττήθηκε στην δεύτερη παράταση ο Λόρδος Βύρων

Άτυχο αποτέλεσμα είχε σήμερα στην Άρτα ο Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου όπου αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ με την Άνω Πόλη. Η ομάδα του Μεσολογγίου ταξίδεψε στην Άρτα με ελλείψεις βασικών παικτών αφού δεν ακολούθησαν την αποστολή οι  Τσιλιμπίρης, Γρατσινόπουλος, Βασιλείου, Σιούλας και Μανιάτης.  
Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα η Άνω Πόλη είχε το προβάδισμα με σκορ ημιχρόνου 25 - 18. Όμως οι νεαροί παίκτες του Λόρδου Βύρωνα κατάφεραν στο τρίτο δεκάλεπτο να ανατρέψουν την κατάσταση και να προηγηθούν με 38 - 35.
Μεγάλη μάχη έγινε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου η Άνω Πόλη ισοφάρισε 56-56 στα τελευταία δευτερόλεπτα με δύο εύστοχες βολές του Μερκοβίτη από το 5ο φάουλ του Ξηρού και πήγε το παιγνίδι στην παράταση.  Ο Λόρδος Βύρων ξεκίνησε την παράταση με τρίποντο του Καραντινού για να δοθεί αμέσως μετά ανύπαρκτο 5ο φάουλ στον Ξουργιά. Ισοπαλία και στην παράταση 62-62. Στη δεύτερη παράταση ο Λόρδος Βύρων χωρίς καλές άμυνες δέχτηκε εύκολους πόντους τους οποίους δεν μπόρεσε να ανταποδώσει και μοιραία ήρθε η ήττα με 73-67. Κρίμα γιατί αυτό το παιγνίδι θα μπορούσε να είχε κερδηθεί.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΩ ΠΟΛΗ (Κολτούκης): Μερκοβίτης 13, Λαμπράκης22(1), Γκούβας, Κολτούκης 1,Βαρέλης 2, Κέφης 2,  Πρέντζας, Γιολδάσης, Πλακουτσής , Κοντός 23, Αναγνώστου 6, Αποστολάκης 4(1).
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ (Τσακαλίδης): Ξουργιάς 15, Δαρδάνης 3, Μεϊντάνης, Γιώτης 17, Καραντινός 22(3), Βασιλειάδης 1, Μαϊάκης 1, Ξηρός,  Καπνίσης 8(1)

ΑΝΩ ΠΟΛΗ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ (3ο Δεκ.)
Ανέβηκε από lordbyronbc

Όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Β΄γύρου Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ:

Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
49 - 52 
ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ – ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ
 73 - 67
ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ – ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ
0 - 20 (α.α.) 
Α.Σ. ΑΙΑΣ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ
76 - 60 
ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ. – Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
65 - 57 

Δεν υπάρχουν σχόλια: