Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κ.Α.Ε. Παραμυθιά -Λόρδος Βύρων 66-62 (Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ)

Στο πανέμορφο σαλόνι του ΔΑΚ Παραμυθιάς αγωνίστηκε χθες ο Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου απέναντι στην πρωτοπόρο ΚΑΕ Παραμυθιάς για το πρωτάθλημα Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Λόρδος Βύρων παρατάχθηκε με ελλείψεις (Σιούλας, Μανιάτης, Δαρδάνης και Βασιλειάδης δεν συμμετείχαν στην αποστολή) και ξεκίνησε άσχημα το παιγνίδι με αποτέλεσμα η ομάδα της Παραμυθιάς, επικρατώντας στα ριμπάουντ κάτω από τα δύο καλάθια, να προηγηθεί με 20-9 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Λόρδος Βύρων ισορρόπησε το παιγνίδι, έχασε όμως τον αρχηγό του Τσιλιμπίρη που τραυματίστηκε. Στη συνέχεια δόθηκε μεγάλη μάχη με την Παραμυθιά να προηγείται στο σκορ και τον Λόρδο Βύρωνα να ανατρέπει την κατάσταση με πίεση σε όλο το γήπεδο. Όμως η αστοχία των παικτών του Μεσολογγίου στις ελεύθερες βολές (χάθηκαν 17 βολές) και η ευστοχία των αθλητών της Παραμυθιάς, έδωσαν τελικά δίκαια τη νίκη  στην ομάδα της Παραμυθιάς με 66-62  (δεκ. 20-9, 10-19, 23-15, 13-19)
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Ματσάγγας, Μισιχρόνης, Γκατζιάς και Λώλος ενώ από την ομάδα του Μεσολογγίου οι Καραντινός, Ξουργιάς, Γρατσινόπουλος και Καπνίσης.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μητόπουλου και Νικολού ενώ πρέπει να επισημανθεί η θαυμάσια και φίλαθλη ατμόσφαιρα και συμπεριφορά από αθλητές και φιλάθλους.

Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 66-62 (1ο  δεκ.)
Ανέβηκε από lordbyronbc. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (Παπανικολάου): Λάτσος, Ματσάγγας 22(1), Μπάμπας, Μάστορας, Γκατζιάς 12, Παπαθανασίου 5(1), Τώνης 3, Μώκος, Μισιχρόνης 11(1), Λώλος 6, Μπισδάκης, Αναστασίου 7
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ (Τσακαλίδης): Ξουργιάς 10, Δάλλας , Μεϊντάνης, Γιώτης, Καραντινός 26(2), Γρατσινόπουλος 9,Τσιλιμπίρης, Μαϊάκης, Ξηρός 3,  Καπνίσης 3(1), Βασιλείου 11.

Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 66-62 (2ο  δεκ.)
Ανέβηκε από lordbyronbc. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του α΄γύρου του πρωταθλήματος Α2 ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ είναι:
Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ  66 – 62
Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ.  59 – 69
ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ - ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ  49 – 41
ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ - ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ 0 - 20 (α.α.) 
Α.Σ. ΑΙΑΣ ΟΙΝΙΑΔΩΝ - Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ 57 - 51 

Δεν υπάρχουν σχόλια: