Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πρωταθλητής Παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ ο Άτλας Πρέβεζας

http://agsibasket.blogspot.com/
Πρωταθλητής Παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ αναδείχθηκε ο Άτλας Πρέβεζας κερδίζοντας χθες στον τελικό που έγινε στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας τον ΑΓΣ Ιωαννίνων με 63-70. 
Η ομάδα της Πρέβεζας μπήκε δυνατά στο παιγνίδι σε αντίθεση με τον ΑΓΣΙ που πελαγοδρομούσε με κακή αμυντική λειτουργία  και  βιαστικές επιθέσεις.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 20 πόντους και  η αντεπίθεση του ΑΓΣΙ στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν αρκούσε για να ανατρέψει την κατάσταση, αφού οι παίκτες του Άτλαντα είχαν την ψυχραιμία να διαχειριστούν σωστά το σκορ.
Από τον Άτλαντα διακρίθηκαν οι Βουκελάτος, Ζαλοκώστας και Σαρρής ενώ από τον ΑΓΣΙ οι Μάντζιος, Τζάνης και Θειακός
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τζιμογιάννη και Τσίγα.
Δεκάλεπτα: 12 – 16 , 28 – 37, 38 – 58 , 63 – 70.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης – Κοντός): Τζάνης 11, Μπέλλος, Χαρίσης , Καραμπίνης Σ 2, Βαρδάκης 1, Παππάς, Τσοτσόλης, Τσακανίκας 10, Θειακός 15, Καραμπίνης Κ, Φίτσας, Μάντζιος 24.
ΑΤΛΑΣ (Πολίτης ): Βλάχος, Μπαλάσκας, Μαυρομάτης, Καρατσώλας, Παγουράς,   Ζαλοκώστας 21, Βουκελάτος 25, Κατσαμπαλάκος 6, Μπούντας 4, Σαρρής 11, Νικολάου, Διαμάντης 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: