Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Ένα παραλίγο τραγικό γεγονός που πρέπει να προβληματίσει την Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

Ένα τραγικό περιστατικό που θα σημάδευε ανεξίτηλα την τοπική μας αθλητική ιστορία, συνέβη στον τελευταίο αγώνα της ομάδα μπάσκετ του Παναιτωλικού στην Κόρινθο όπου και αντιμετώπιζε τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων. Στο 24' ο 27χρονος μπασκετμπολίστας του Παναιτωλικού ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, που μέχρι εκείνη την ώρα, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του, σε μια προσπάθειά του να μπει στην αντίπαλη ρακέτα, γλίστρησε άσχημα, έπεσε ανάσκελα και το κεφάλι του κτύπησε με δύναμη στο παρκέ ενώ στην ίδια στιγμή ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας άθελα του, τον ποδοπάτησε.
Ο νεαρός παίκτης του Παναιτωλικού έμεινε στο παρκέ και ένα-δυο λεπτά αργότερα απώλεσε και τις αισθήσεις του εντελώς. Έπεσαν πάνω του νοσοκόμοι, γιατροί, φυσιοθεραπευτές και ευτυχώς μετά από λίγη ώρα ο παίκτης έδωσε σημεία ανάνηψης. Του φόρεσαν κολάρο στο λαιμό και οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου όπου και παρέμεινε αρκετές ώρες.
Τελικά ο παίκτης αναχώρησε αργά μετά τον αγώνα για το Αγρίνιο με Ι.Χ. και όχι με το λεωφορείο της αποστολής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι που βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα που ο Μιχαηλίδης μεταφερόταν με το φορείο, ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.
Να σημειωθεί ακόμη ότι οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν στον άτυχο παίκτη από τις ίδιες υποδομές του γηπέδου. Αν ανάλογο γεγονός συμβεί στα κλειστό του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου, της Αμφιλοχίας, του Αστακού, της Βόνιτσας ή και σε άλλα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι μπορούσε να αντιμετωπισθεί.... Ας το λάβουν αυτό υπόψη τους και ας εξετάσουν σοβαρά την ασφάλεια των αθλητών οι αρμόδιοι της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. και των αθλητικών κέντρων της περιοχής μας....
Παρακολουθήστε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Αγρινιώτικο Blog "Κεραμιδόγατος" και ας ευχηθούμε τέτοια περιστατικά να μην τα βλέπουμε στους αθλητικούς χώρους, ποτέ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: