Η ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. "ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (http://trikoupisbc.blogspot.com/)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Άτλας Πρέβεζας - Λόρδος Βύρων 53-44 (Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ)

Σε ένα δυνατό αλλά κακό παιγνίδι για το πρωτάθλημα Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ που έγινε στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ο Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου ηττήθηκε με 53-44 από τον πρωτοπόρο  Άτλαντα Πρέβεζας.  
Η ομάδα της Πρέβεζας, χωρίς να είναι καλύτερη, διατήρησε σε όλο το παιγνίδι την πρωτοπορία στο σκορ κυρίως λόγω άστοχων επιθετικών επιλογών των παικτών του Μεσολογγίου, οι οποίοι αν και έφεραν δύο φορές το παιγνίδι "στο καλάθι", μετά από πολύ καλές άμυνες του Ξουργιά, δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να" γυρίσουν" το παιγνίδι.
Από τον Άτλαντα διακρίθηκαν οι Σταυρίδης, Κάρτσακλας και Γάκης ενώ από το Λόρδο Βύρωνα το πάλεψαν  οι Ξουργιάς, Γρατσινόπουλος και Ξηρός.
Άριστη η διαιτησία των Σιορεντα και Λεονταρή.
ΑΤΛΑΣ (Ντάβαρης): Παρούσης 8 (1), Παπουτσής, Θωμάς 10(1), Γάκης 9, Κάρτσακλας 16 (1), Φίλος, Αντύπας, Σκλαβενίτης 2, Στρακαντούνας, Σταυρίδης 7, Ζιώγας, Τέφας 1.
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ (Τσακαλίδης): Τσιλιμπίρης 2, Γιώτης, Μεϊντάνης, Ξουργιάς 3, Καραντινός 11(1), Γρατσινόπουλος 5, Βασιλειάδης, Δαρδάνης 4, Ξηρός 8, Καπνίσης, Βασιλείου 11, Μαϊάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: